Toimitusehdot

 

Toimitustavat

Käytämme lähetysten toimittamiseen Suomen Postia (Posti Group). Kirje toimitetaan haluamaasi osoitteeseen. Isommasta lähetyksestä saat saapumisilmoituksen ja voit noutaa lähetyksesi postista.


Huomaamaton toimitus

Jos haluat lähetyksellesi huomaamattoman toimituksen, kirjoita tilausta tehdessäsi lisätietoihin "huomaamaton toimitus". Huomaamaton toimitus lähetetään valkoisessa kirjeessä tai paketissa, ja lähettäjänä on Tampereen Tuotemyynti.


Ongelmia tilauksen teossa?

Mikäli tilauksen yhteydessä ilmenee ongelmia, voit ottaa suoraan yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@pinkmonkey.fi tai 0400 611 134 (klo 9-15).

Tilauksen voi tehdä myös lähettämällä sähköpostilla tilauksesi tiedot:

Nimi, osoite, puhelinnumero ja tilaamasi tuotteet (Muista ilmoittaa mahdolliset valinnaiset tiedot: väri ja koko, sekä montako kappaletta tilaat!).

Sähköpostilla tehdyn tilauksen jälkeen lähetämme sinulle maksutiedot, joilla voit maksaa tilauksesi pankissa tai nettipankissa.


Toimituskulut

Toimituskulut päivittyvät kassalla valitsemasi toimitustavan ja tilauksen loppusumman mukaan.

Esim. Posti Perustoimitus Economy: alle 40€ tilaukset 2€, yli 40€ tilaukset 0€.


Vähimmäistilaus / minimitilaus

Verkkokaupastamme voit ostaa juuri sen verran kuin haluat. Verkkokaupassa ei ole käytössä tilauksen vähimmäissummaa, emmekä peri pientoimituslisiä.


Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan toistaiseksi vain Suomeen. 


Toimitusaika
Tyypillinen toimitusaika Suomeen on 2-7 arkipäivää. Kaikki verkkokaupassa myynnissä olevat tuotteet löytyvät omasta varastostamme. Pyrimme lähettämään kaikki tilaukset tilauspäivänä tai sitä seuraavana päivänä. Poikkeuksia toimitusaikoihin voi olla lähinnä koulujen loma-aikoina, näistä tiedotamme kaupan etusivulla.

Palautukset

Kaikista palautuksista on aina sovittava etukäteen. Reklamointiaika tuotteen saapumisesta on 14 päivää. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta asiakaspalvelu@pinkmonkey.fi tai puhelimella numerosta 0400 611 134 (Arkisin klo 9-15). Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen. Emme korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu. Emme lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee heti vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys meihin, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta.

Kaikkiin tilauksiin pätee neljäntoista päivän palautusoikeus avaamattomille pakkauksille. Avattuja ja / tai sovitettuja tuotteita emme hyvitä (hygieniasyyt).

Suomessa tarjoamme ilmaisen palautuksen Postin asiakaspalautuksen kautta.

 

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

- Sähköpostilla osoitteesta asiakaspalvelu@pinkmonkey.fi

- Puhelimella numerosta 0400 611 134 (Arkisin klo 9-15)

- Postitse osoitteella Pink Monkey, PL 1, 33411 Tampere